Natjecanja

MEĐUNARODNI „KUP POSAVINE“ – TREBARJEVO DESNO
Na međunarodnom „Kupu  Posavine“ održanom u Desnom Trebarjevu dana 29.08.2009. takmičarska ekipa JVP grada Čakovca dokazala je da može konkurirati u borbi za osvajanje 4. Kupa HVZ-a. Odličnom vježbom i štafetnom utrkom osvojili su prvo mjesto u  kategoriji muški B te dobili pehar Kupa Posavine prijelazni i pehar Kupa Posavine i 4. Kupa HVZ-a u trajno vlasništvo.

7. KUP GRADA ĐAKOVA, 4. KUP HVZ – 12.09.2009.
Na 7. Kupu grada Đakova i 4. Kup HVZ na vatrogasnom takmičenju koje se održavalo u gradu Đakovu 12.09.2009. otklonjene su sve sumnje u kvalitetu takmičarske ekipe JVP grada Čakovca. Najboljom vježbom i štafetnom utrkom zauzeli su prvo mjesto u kategoriji muški B i time osvojili Kup grada Đakova te Kup HVZ-a za 2009. godinu.
Uručen im je pehar 7. Kupa grada Đakova , Prijelazni pehar HVZ-a  te pehar HVZ-a za 2009. godinu u trajno vlasništvo.
Iza ovog uspjeha puno je odricanja od slobodnog vremena , požrtvovnog rada i na kraju stalna kondicijska  priprema. U povijesti HVZ-a prvi put se dogodilo da Kup HVZ-a osvoje pripadnici Javne vatrogasne postrojbe.

 

14. MEĐUNARODNO NATJECANJE VATROGASACA - CTIF
Vatrogasci JVP grada Čakovca  na 14. Međunarodnom natjecanju vatrogasaca CTIF, tzv. vatrogasnoj olimpijadi  koja je održana od 19.07. do 26.07.2009 u Ostravi u Češkoj, u konkurenciji profesionalaca B osvojila zlatnu medalju i pobjednički pehar Međunarodne vatrogasne organizacije.Ovim činom postala je jedini osvajač prvog mjesta i pobjedničkog pehara u povijesti Republike Hrvatske.
U petak, 31. Srpnja u 10 sati u prostorima Vlade Republike Hrvatske potpredsjednica Vlade Đurđa Adlešić primila je izaslanstvo HVZ-a i natjecateljska odjeljenja, koja su na olimpijadi osvojila najsjajnija odličja.

VRH

 
 
 
 
 
 
Copyright © JVP Čakovec 2008. All Rights Reserved.