Redovna Skupština Kluba

 

            Pozivaju se svi članovi Kluba, predstavnici orijentacijskih Klubova, predstavnici udruga Opčine Selnica te svi ostali obožavatelji orijentacije na Dan orijentacijskog športa te Redovnu godišnju Skupštinu Orijentacijskog kluba Međimurje.

Skupština će se održati  u subotu 26. siječnja 2008. godine s početkom u 16:00 sati, u prostorijama "Stare škole", Trg Sv. Marka 2, Selnica.

 

Dnevni red:

1.      Izvješće Predsjednika o radu Kluba u 2007. godini

2.      Financijsko izvješće za 2007.  godinu

3.      Donošenje i usvajanje financijskog plana za 2008. godinu

4.      Podjela priznanja i zahvala sponzorima i članovima Kluba

5.      Razno

 

Hodogram:

13:00 – 16:00 prezentacija orijentacije te SCORE trka

16:00   -  Skupština Kluba

            domjenak

 

Proglašenje Kupa Hrvatske za 2007. godinu

 

1. prosinca u Delnicama održana je dodjela priznanja i odličja najboljim orijentacistima u Kupu Hrvatske za natjecateljsku sezonu 2007. Priznanja su dodijeljena za tri discipline orijentacijskog športa: orijentacijsko trčanje, orijentacija brdskim biciklima (MBO) i precizna orijentacija (Pre-O). Natjecanja u orijentacijskom trčanju provođena su kao Sprint Kup Hrvatske (osam kategorija), i Kup Hrvatske (devetnaest kategorija).

 

Mihaela Kočila osvajačica Sprint Kupa

Za naš klub  priznanja je dobila Mihaela Kočila, kao probjednica Sprint Kupa Hrvatske u kategoriji kadetkinja, te kao trećeplasirana za Kup Hrvatske. Ujedno je Mihaeli dodijeljeno priznanje za najveći napredak u 2007. godini.

Kod ostalih članova Kluba, a večina ih se natječe u seniorskim kategorijama. Primjetno je da velika količina natjecanja koje organizira naš Klub imaju utjecaja na konačan poredak.

 

 

Zlatna Plaketa

 

 

 

Orienteering triangle dobio je Zlatnu plaketu za najbolje organizirano natjecanje u 2007. godini. Hvale je vrijedna ova nagrada a posebno iz razloga što je natjecanje održano bez suradnje sa drugim udrugama. Nagrada je primljena po drugi put. Prošle godine primili smo srebernu plakete za organizaciju 1. memorijal 7. gbr. PUMA.

 
 

 

 

KART-O-TEKA

 

memorijal 7. gbr PUMA

 

MEĐIMURJE OPEN 

 

Orienteering triangle